MONUMENTAAL SCHILDERWERK

Maasduinen schilderwerken heeft ruime ervaring betreffende monumentale panden en objecten.
Wilt u er zeker van zijn dat uw eigendom op de juiste manier beoordeeld en met de juiste kennis beschermd word?


EXCLUSIEVE WANDAFWERKING

Of het nu gaat over wanden behangen met fotobehang, vliesbehang, decoratief behang. Uw wanden voorzien van een betonlook effect, lambrisering schilderen of iets anders.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij zien er uitdaging in! Inmiddels weten we vele technieken met succes toe te passen.

GEVELCOATINGEN

Speelt u met de gedachte om uw pand aan de buitenzijde te voorzien van kleur?

Vele gingen u met succes voor. 
Met de juiste kennis en kunde transformeren wij uw huis.
Benieuwd wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op!

NIEUWBOUW SCHILDERWERK

Wij verzorgen ook het complete binnen schilderwerk aan diverse woningen en/of bedrijfspanden, denk hierbij aan wanden, plafonds, kozijnen,deuren , trappen, vloeren en radiatoren.

Wat uw wensen ook zijn, wij werken samen met u naar het gewenste eindresultaat toe!

ONDERHOUD SCHILDERWERK

De buitenkant van uw woning is uw visitekaartje en de staat van het schilderwerk is van invloed op de waarde van uw woning.

Het schilderwerk & onderhoud en daarvan aan de buitenkant van uw woning kunt u compleet aan ons uitbesteden, zorgen wij voor de rest!

KITWERKZAAMHEDEN

Wij voeren diverse kitwerkzaamheden uit aan uiteenlopende objecten. Denk hierbij aan onder andere Badkamers, keukens, sanitaire voorzieningen, beglazing binnen&buitenhuis en zwembaden.

Staat uw te kitten object er niet tussen? Neem gerust contact op om te bekijken of we iets voor u kunnen beteken.

Maasduinen schilderwerken

ONZE WERKWIJZE

U NEEMT CONTACT OP

U zoekt contact door middel van het sturen van een e-mail naar info@maasduinenschilderwerken.nl of door te bellen naar ons telefoon nummer 06 37 73 92 70.
U probeert zo goed mogelijk te verwoorden wat u graag gedaan wilt hebben en binnen welk tijdsbestek u dit graag gedaan wilt hebben.

Wij werken uitsluitend met A kwaliteit producten en gereedschappen uit het hoogste segment, door onze ervaring door de jaren heen weten wij inmiddels per situatie en ondergrond de beste producten en/of gereedschappen te combineren voor het beste eindresultaat!

WIJ KOMEN OP BEZOEK

Vervolgens plannen we een afspraak in om zodoende het werk te komen bekijken, we meten alles op en vragen u naar de wensen met betrekking tot de kleuren en te schilderen objecten.
Wanneer u twijfelt over de kleuren kunnen wij u daar ten alle tijden in adviseren.

OFFERTE/RICHTPRIJS

Nadat we bij u langs geweest zijn voor het opmeten van de te schilderen objecten en het aanhoren van uw wensen krijgt u normaliter binnen 14 dagen een offerte op maat toegestuurd.
In desbetreffende offerte vind u vervolgens alle benodigde informatie.

WERK IN UITVOERING

Mocht u de offerte/richtprijs en ons behandelplan accepteren gaan we samen een datum uitvoerperiode inplannen, we zullen ten alle tijden proberen dit voor beide partijen zo wenselijk mogelijk te maken. Het werk word naar tevredenheid en met zo min mogelijk overlast, uitgevoerd zoals in de offerte omschreven staat.

AFRONDING

Na afronding van de werkzaamheden zal er met u een 'rondje langs de velden' gemaakt worden. Mocht u op/of aanmerkingen hebben met betrekking tot het schilderwerk kunt u dat kenbaar maken. Wij kunnen u tevens onze bevindingen vermelden en u adviseren hoe het schilderwerk zo lang mogelijk mooi te houden.

"Onze missie is om kwalitatief hoog schilderwerk te realiseren tegen een eerlijke prijs.''

''Wij factureren pas wanneer u tevreden bent, daar mag u ons aan houden!"
Joris janssen
Eigenaar

NEEM DIRECT CONTACT OP